Tours langs huizen van filmsterren in Los Angeles

filmsterren tour los angelesIn Los Angeles worden niet alleen de meeste films en series in Amerika opgenomen, er wonen ook heel veel beroemdheden. Wil je graag zien hoe en waar de filmsterren wonen? Ga dan mee met een tour langs de huizen van de sterren in Los Angeles.

Er zijn verschillende tours die je kunt boeken, maar vrijwel allemaal bieden ze hetzelfde principe aan: een tour van enkele uren in Hollywood en Beverly Hills, in een klein busje. Het opstappunt verschilt per aanbieder. Vergeet ook niet om de filmstudio’s in Hollywood te bezoeken.

De beste sterren tours Los Angeles

Er zijn zoals gezegd vele aanbieders met tours langs de huizen van filmsterren en beroemdheden in Los Angeles. Maar welke kun je het beste kiezen uit het grote aanbod? We helpen je graag een handje. Hieronder vind je onze top 3 met de beste en leukste celebrity homes tours in LA en Beverly Hills. Alle rondleidingen duren ongeveer 2 uur.

1. Starline Tours (tip)

tours huizen sterren los angelesWaarschijnlijk de bekendste tours langs huizen in L.A. zijn de tours van Starline Tours. De tour neemt je mee naar de prachtige Mulholland Drive, waar je de iconische letters van Hollywood ziet. Daarna wordt de rit vervolgd naar de huizen van de filmsterren in de heuvels van Beverly Hills en Bel Air. Waaronder Jennifer Lopez, Orlando Bloom, Courtney Cox en Katy Perry.

Duur: 2 uur
Vertrek: 1736 N Orange Drive (Chinese Theatre) of vanaf je hotel

Boek nu

2. Hollywood City Tours

hollywood sterren toursOok de filmsterren- en celebrity tour in Los Angeles van Hollywood City Tours brengt je naar de huizen van de sterren. Huizen van onder andere Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Elvis Presley en nog veel meer. Maar de rit met het busje met open dak gaat ook langs Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, Rodeo Drive en de Hollywood Walk of Fame, bekend van de gouden sterren op het trottoir. Verder sta je stil bij iconische bars en nachtclubs.

Duur: 2 uur
Vertrek: 6437 Sunset Blvd of vanaf je hotel

Boek nu

3. Prime Time Hollywood Tours

los angeles sterren toursMet Prime Time Hollywood Tours ga je niet alleen naar huizen van sterren in Los Angeles. Je komt ook op plekken waar bekende films en series zijn opgenomen. Verder rijd je langs de beroemde filmstudio’s van LA, zoals Warner Bros en Universal. Voor het mooiste uitzichtpunt ga je met de tour naar Hollywood Bowl, in de heuvels van LA. In tegenstelling tot de tours hierboven beschreven, heeft Prime Time Hollywood Tours geen hotel pick-up service.

Duur: 2 uur
Vertrek: 6507 Hollywood Blvd

Boek nu

Tip!

Ben je van plan om naast een tour langs de huizen van filmsterren nog meer bezienswaardigheden te bezoeken? Het is dan voordeliger om een voordeelpas voor Los Angeles aan te schaffen, in plaats van overal een los ticket te kopen. Daarmee bespaar je tot 50% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 35 topattracties. Vergelijk alle Los Angeles voordeelpassen.