Rondreis Los Angeles: de mooiste routes

Voor veel reizigers is een rondreis Los Angeles slechts onderdeel van een grotere vakantie in het westen van Amerika. Door de uitstekende infrastructuur van Los Angeles, met luchthaven LAX als belangrijkste bron van toeristen, wordt L.A. vaak als beginpunt van een reis door West-USA gebruikt. Voor autorondreizen, maar ook voor camperreizen. Met een huurauto of camper kun je hier zelf een prachtige autovakantie langs hotels of motels uitstippelen.

Je kunt dus relatief eenvoudig zelf Los Angeles rondreizen samenstellen. Liever gebruik maken van (Nederlandse) reisorganisaties die al jaren in het westen van de Verenigde Staten komen? Het aanbod met vakanties is groot. Dat geldt ook voor de prijzen die je betaalt. Van budget rondreizen met een kleine huurauto langs motels tot een rondreis met een SUV in de duurste hotels.

Ideeën voor fly & drive rondreis Los Angeles

Tijdens een Los Angeles rondreis is het zonde om alleen in de City of Angels te blijven. Combineer L.A. dus met de rest van California en andere staten zoals Arizona, Nevada en Utah. Bijvoorbeeld via de wereldberoemde Route 66, die eindigt op de Santa Monica pier, of de Highway 1. De omgeving van Los Angeles bestaat niet alleen uit boeiende steden als San Francisco, San Diego en Las Vegas, West-Amerika is ook het gebied van de mooiste nationale parken van het land. Bijvoorbeeld de Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Zion, Arches of Monument Valley.

Tip!

Naast onderstaande routes voor een rondreis Los Angeles zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wat bijvoorbeeld te denken van de staat Texas, of nog verder in de richting van Florida. Maar de beschreven routes hieronder zijn de populairste. Bekijk alle opties bij de reisorganisaties.