Six Flags Magic Mountain: tickets en attracties

six flags magic mountainSix Flags Magic Mountain is één van de vele pretparken in Los Angeles en ligt ten noorden van de stad in Santa Clarita. Als je houdt van snelle en vooral veel achtbanen, dan zit je hier goed. Six Flags Magic Mountain bezit namelijk een kleine 20 achtbanen. Daarmee bezit het de meeste ter wereld.

Naast achtbanen bezit het pretpark nog veel meer attracties, hoewel ook deze in veel gevallen op het lijf geschreven zijn van adrenalinejunkies. Het aantal attracties voor (jonge) kinderen is beperkt. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor Universal Studios Hollywood.

Wat zijn de beste achtbanen in Six Flags?

Achtbanen, achtbanen en nog eens achtbanen. Dat is Six Flags in een notendop. Hoewel er naast de rollercoasters dus nog meer attracties in het pretpark te vinden zijn, zijn de achtbanen voor veel mensen dé reden om naar Six Flags Los Angeles te komen.

De bekendste achtbaan van Six Flags is Tatsu. Het is met ruim 1,1 kilometer de langste ‘vliegende’ achtbaan ter wereld. Een andere eyecatcher is Goliath. Een achtbaan waar je ballen voor moet hebben, want hij gaat maar liefst 137 kilometer per uur. Escape from Krypton gaat zelfs nog sneller. Lange tijd was dit met 160 km per uur de snelste ter wereld. Ook Drop of Doom zal je lang bijblijven. Deze achtbaan laat je vanaf 122 meter hoogte loodrecht naar beneden vallen. Full Throttle mag je niet overslaan vanwege de vele loopings en lanceringen. Tot slot X2. Dit is de eerste 4D achtbaan ter wereld. Een must see in dit pretpark!

six flags los angeles

Six Flags Magic Mountain tickets

Tickets voor Six Flags Magic Mountain koop je het beste online. Omdat het park heel populair is, kan het al vroeg op de dag erg druk zijn bij de kassa’s. Met lange wachttijden tot gevolg. Koop daarom vooraf al je entree ticket voor het park. Het park is het hele jaar geopend, zowel in de zomer als winter.

Tickets

Hotels Six Flags Los Angeles

Wil je in de buurt van Six Flags Los Angeles overnachten? In de omgeving van dit populaire themapark in Santa Clarita zijn heel veel hotels te vinden. Verschillend in prijs, van goedkoop tot heel duur. Bekijk alle hotels rond Six Flags Magic Mountain.

Boek nu

Tip!

Ben je van plan om naast Six Flags nog meer attracties in Los Angeles te gaan bezoeken. Dan kan het lonen om een voordeelpas voor L.A. te kopen. Daarmee bespaar je tot 50% op de toegangsprijs bij meer dan 30 attracties. Bekijk nu alle voordeelpassen.