Warner Bros Studios Hollywood: tour en tickets

warner bros studios hollywoodDe Warner Bros Studios Hollywood zijn filmstudio’s in Los Angeles. Al sinds jaar en dag worden hier films en series opgenomen. Nu nog steeds. En aangezien Los Angeles dé filmstad van Amerika is, is de Warner Bros Studio Tour voor veel mensen een absolute must tijdens het bezoek aan LA.

De studio’s van Warner Bros liggen in Burbank en zijn het hele jaar door te bezoeken. Omdat er wekelijks opnames zijn is het verboden om op eigen houtje langs de sets te lopen. Maar gelukkig kun je mee met een studiotour.

Warner Bros. Studio Tour: wat is er te zien?

Warner Bros. Studio Tour is de officiële naam van de rondleiding in Warner Bros Studios. Deze 3 uur durende tour neemt je mee langs tientallen filmsets. Als je denkt dat alles hier ‘nep’ is, dan heb je het mis. De tours vinden namelijk ook plaats tijdens opnamedagen. Het kan dus zomaar zijn dat je opeens bekende acteurs tegen het lijf loopt. Je wordt dus soms ook gemaand stil te zijn.

De bekendste set van de studio’s is zonder meer het koffiehuis Central Perk uit de serie Friends. Hoewel de opnames voor de serie al jaren geleden gestopt zijn, is het nog altijd de populairste attractie tijdens de Warner Bros. Studio Tour. Verder zijn hier series als Gilmore Girls en The Big Bang Theory opgenomen. Evenals films zoals Batman en Argo en de tv-show The Ellen DeGeneres Show.

Naast de traditionele filmsets bezoek je tijdens de rondleiding ook interactieve sets. Je leert meer over de scripts en ziet hoe een verhaal uiteindelijk op je beeldscherm terecht komt. Heel erg leuk om te zien.

studio warner bros los angeles

Warner Bros Studios tickets

Tickets voor de Warner Bros. Studio Tour koop je het beste online. De kosten voor de rondleiding bedragen iets meer dan 60 euro. Bij de aanschaf van de toegangskaarten dien je aan te geven op welke dag en welke tijd je aan de tour wilt deelnemen. Let op: de studiotour is populair. Dus koop al voor je reis de entree tickets.

Tickets

Hotels Warner Bros filmstudio

Wil je in de buurt van de Warner Bros Studios in Los Angeles overnachten? In de omgeving van deze populaire filmstudio’s in Hollywood zijn heel veel hotels te vinden. Verschillend in prijs, van goedkoop tot heel duur. Bekijk alle hotels rond de Warner Bros Studios.

Boek nu

Tip!

Naast Warner Bros zijn er nog een aantal filmstudio’s in Los Angeles. De bekendste zijn Universal Studios en Paramount Studios. Wil je alle highlights van L.A. zien? Bekijk wat je nog meer kunt doen in Los Angeles.