Alle pretparken in Los Angeles

Ben je een fan van attractieparken? Dan zit je in Los Angeles goed. Sterker nog, het kan je wel eens keuzestress gaan opleveren. Want er zijn heel veel pretparken in Los Angeles en omgeving te vinden. Attractieparken speciaal voor families met (jonge) kinderen, pretparken voor adrenalinejunkies, maar ook parken met hun eigen filmstudio. Voor iedereen dus wat wils. Fan van films? Bekijk dan ook eens alle Hollywood filmstudio’s, waar je mee kunt met een rondleiding.

De leukste pretparken Los Angeles

Wat zijn nou de leukste pretparken Los Angeles? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Ben je met de familie in Los Angeles en wil je graag naar een park dat geschikt is voor gezinnen met kinderen, ga dan naar Disneyland Park, Disney California Adventure, Universal Studios Hollywood of Knott’s Berry Farm. Wil je vooral in heel veel verschillende achtbanen zitten, bezoek dan Six Flags Magic Mountain.

Tip!

Ben je van plan om één of meerdere pretparken in Los Angeles te bezoeken? Dan loont het om een voordeelpas voor L.A. te kopen. Daarmee bespaar je tot 50% op de toegangsprijs bij meer dan 30 attracties, waaronder de leukste pretparken. Bekijk alle Los Angeles voordeelpassen.