Reisgidsen Los Angeles

In de tijd dat alles digitaal gaat lijkt ook de papieren versie van de reisgids zijn plek te verliezen. Maar wat is er nou leuker dan ter plekke door een reisgids Los Angeles te bladeren, in plaats van op een tablet scrollen? Uiteraard zou het een enorme eer zijn als de informatieve pagina’s van deze website tijdens de reis worden geraadpleegd, maar het is natuurlijk ook erg leuk om een Los Angeles reisgids te kopen. Niet alleen handig om in je tas te hebben tijdens het sightseeing Los Angeles. Ook naderhand staat de gids erg goed in de boekenkast. Het zorgt ervoor dat je bij het zien van de bundel nog lang blijft terugdenken aan je vakantie in LA. Voor het gemak hebben wij de beste reisgidsen Los Angeles voor je verzameld.

De beste reisgidsen Los Angeles

De belangrijkste reden om een reisgids van Los Angeles aan te schaffen is natuurlijk vanwege de tips over de bezienswaardigheden in de City of Angels. Of voor attracties, filmstudio’s en uitstapjes. Hieronder hebben we de beste Los Angeles reisgidsen verzameld, die in (online) boekwinkels te koop zijn. In onze ogen is de Lonely Planet van Los Angeles en Zuid-Californië het meest compleet. In deze gids staan niet alleen de hoogtepunten in de stad beschreven, inclusief kaartjes, handige vervoerstips en prijzen van attracties, maar deze Engelstalige Lonely Planet heeft ook oog voor het gebied ten zuiden van L.A.

Ga jij een grotere rondreis door California maken vanuit Los Angeles? Dan is het wellicht handiger om de reisgids over West-Amerika te kopen, inclusief een aantal pagina’s met de handigste tips over Los Angeles. In de webshop van reisboekhandel De Zwerver vind je het grootste aanbod.

Lonely Planet (tip)

reisgids los angeles

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info

Lonely Planet Pocket

reisgidsen los angeles

Taal: Engels
Prijs: € 11,50

Meer info

Moon

beste reisgids los angeles

Taal: Engels
Prijs: € 19,95

Meer info


ANWB

reisgids los angeles kopen

Taal: Nederlands
Prijs: € 18,95

Meer info

Lonely Planet

reisgidsen los angeles usa

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info