Overnachten in Los Angeles

Los Angeles is een grote stad. En niet onbelangrijk: voor heel veel mensen is het dé stad om de rondreis door West-Amerika te beginnen of te eindigen. Dit zorgt ervoor dat L.A. over een groot aantal overnachtingsplekken beschikt, in verschillende prijsklassen. Het nadeel van een populaire stad is automatisch dat er altijd veel vraag naar hotels, hostels, appartementen of andere type accommodaties om te overnachten is. Vooral in de zomer betaal je veel om te overnachten in Los Angeles. Zeker in de buurt van de populairste bezienswaardigheden van Los Angeles, zoals de stranden, Hollywood en Beverly Hills.

Waar in Los Angeles overnachten?

Belangrijk om bij stil te staan voordat je een hotel in Los Angeles boekt, is dat de stad eigenlijk bestaat uit heel veel kleinere steden die aan elkaar vastgegroeid zijn. De stad is daardoor erg ruim van opzet. Tijdens het zoeken bij de hotelaanbieders zal dan ook snel opvallen dat veel accommodaties eigenlijk helemaal niet in L.A. zelf bevinden. Aangezien Los Angeles een echte autostad is en ook toeristen vaak al in het bezit van een auto zijn in verband met de rondreis, is dit in de praktijk nooit een probleem.

Ondanks dat je in Amerika veel geld betaalt voor een accommodatie is het wel degelijk mogelijk om een goedkoop hotel in Los Angeles te boeken. Buiten de zomermaanden juni tot september, de beste reistijd voor Los Angeles, zakken de prijzen voor hotels aanzienlijk. Ben je dus niet gebonden aan een bepaalde periode, dan kun je flink geld besparen op hotels in Los Angeles. Maar ook in de zomer, kun je een goedkope hotelkamer boeken.

Tip!

Met het gezin op vakantie naar Los Angeles? In dat geval kijk je natuurlijk naar andere faciliteiten. Bekijk de beste familiehotels in Los Angeles.