Los Angeles bezienswaardigheden

Aan Los Angeles bezienswaardigheden geen gebrek. Uiteraard heeft LA dankzij haar ligging aan zee al haar natuurlijke highlights in de vorm van stranden en de bijbehorende pieren. Verder bezit de stad een aantal geweldige attractieparken zoals Disneyland en Universal Studios waar je je dagen kunt vermaken. Maar ook voor cultuur in de vorm van musea ben je in Los Angeles aan het juiste adres.

Omdat het een erg grote stad is liggen de Los Angeles bezienswaardigheden vaak ver van elkaar verwijderd. De hoogtepunten bevinden zich voornamelijk in de populaire wijken Venice, Santa Monica, Hollywood en Beverly Hills. Ben je in het bezit van een huurauto, neem dan de Mulholland Drive voor een prachtig uitzicht over de stad en een bezoek aan de iconische Hollywood sign.

Meer Los Angeles bezienswaardigheden

Hieronder vind je meer tips en informatie over de belangrijkste Los Angeles bezienswaardigheden. Los daarvan hebben we op VisitLosAngeles.nl uiteraard nog veel meer aandacht voor de leukste wijken in Los Angeles en de mooiste stranden in Los Angeles. Maar ook voor musea in Los Angeles hebben we uitgebreid aandacht. Daarnaast is het bezoeken van een sportwedstrijd in LA een aanrader.