Los Angeles bezienswaardigheden

Volgens de Van Dale is een bezienswaardigheid ‘iets dat waard is bezien te worden’. Aan Los Angeles bezienswaardigheden geen gebrek in dat geval. Uiteraard heeft LA dankzij haar ligging aan zee al haar natuurlijke highlights in de vorm van stranden en de bijbehorende pieren. Verder bezit de stad een aantal geweldige attractieparken zoals Disneyland en Universal Studios waar je je dagen kunt vermaken. Maar ook voor cultuur in de vorm van musea ben je in Los Angeles aan het juiste adres.

Omdat het een erg grote stad is liggen de Los Angeles bezienswaardigheden vaak ver van elkaar verwijderd. De hoogtepunten bevinden zich voornamelijk in de populaire wijken Venice, Santa Monica, Hollywood en Beverly Hills. Ben je in het bezit van een huurauto, neem dan de Mulholland Drive voor een prachtig uitzicht over de stad en een bezoek aan de iconische Hollywood sign.

Meer Los Angeles bezienswaardigheden

Hieronder vind je meer tips en informatie over de belangrijkste Los Angeles bezienswaardigheden. Los daarvan hebben we op VisitLosAngeles.nl uiteraard nog veel meer aandacht voor de beste filmstudio’s van Hollywood, de leukste pretparken in Los Angeles en de mooiste stranden in Los Angeles. Maar ook voor musea in Los Angeles hebben we uitgebreid aandacht.

Tip!

Ben je van plan om veel Los Angeles bezienswaardigheden te bezoeken? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas Los Angeles aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 50% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 30 topattracties. Bekijk alle voordeelpassen in LA.