Vliegtickets Los Angeles

vliegtickets los angelesBij een grote stad als L.A. hoort natuurlijk ook een groot vliegveld. De metropool Los Angeles beschikt naast een aantal kleine vliegvelden zelfs over drie internationale luchthavens. Belangrijk dus om de juiste te selecteren. Ben je op zoek naar vliegtickets Los Angeles? Kies dan voor LAX International Airport.

Bang om op het verkeerde vliegveld te eindigen is echter niet nodig. Vrijwel alle vluchten vanuit Europa gaan naar LAX, de grootste van de drie en op dit moment zelfs de op zes na drukste luchthaven ter wereld. Grote kans dat de vliegticketvergelijkers je alleen vliegtickets naar LAX tonen.

Goedkope vliegtickets Los Angeles

Met een luchthaven dat in de top 10 van drukste ter wereld staat is het uiteraard eenvoudig om aan vliegtickets naar Los Angeles te komen. Heb je er geen problemen mee om een keer over te stappen op weg naar L.A.? Dan is het mogelijk om voor een scherp tarief naar West-Amerika te vliegen, zelfs in het hoogseizoen. Dat komt vooral door het grote aanbod met maatschappijen, die elkaars prijzen laag houden.

Dankzij het grote aanbod met luchtvaartmaatschappijen die naar Los Angeles vliegen, vertrekken dagelijks meerdere vluchten vanaf Schiphol Amsterdam. Maar ook vanaf grensluchthavens in België (Brussel) en Duitsland (Düsseldorf en Frankfurt) gaan iedere dag meerdere vliegtuigen naar Los Angeles.

De beste reistijd voor een Los Angeles vakantie is tussen mei en oktober. Waarbij rekening gehouden dient te worden dat het in de maanden juli en augustus heet kan worden in L.A. De gemiddelde prijs van Los Angeles vliegtickets ligt in de warmste maanden bovendien iets hoger dan in de maanden mei, juni, september en oktober.

Boek hier je vliegtickets

Vliegen naar Los Angeles: enkele reis

Wat een interessante optie is, is dat je de heenvlucht naar Los Angeles boekt, maar terug vanaf een andere luchthaven vliegt. Of andersom natuurlijk. Op deze manier kun je je West-Amerika rondreis in een andere stad eindigen dan je bent begonnen.

Als je een ander vliegveld in Californië kiest, dan is het bovendien mogelijk om de auto elders af te leveren zonder drop-off kosten te betalen. Denk aan een stad als San Francisco.

Tip!

Het openbaar vervoer in Los Angeles is de laatste jaren sterk verbeterd en ook het vervoer van LAX naar het centrum wordt steeds eenvoudiger per metro. Is LA slechts het beginpunt van je reis door West-Amerika, kies er dan voor om op de luchthaven al een auto te huren.

strand los angeles