Wat te doen in Los Angeles?

Wat te doen in Los Angeles? Hoewel veel reizigers Los Angeles gebruiken als begin- of eindpunt van een Californië of zelfs West-Amerika rondreis, is het zonde om de stad enkel en alleen te zien vanaf de luchthaven. Er is namelijk heel veel te zien in Los Angeles. Een veelgestelde vraag voor mensen die L.A. verder willen ontdekken is dan ook wat de leuke bezienswaardigheden in Los Angeles zijn.

Leuke dingen om te doen in LA

Los Angeles is na New York de tweede stad van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet moeilijk om je langere tijd in de grootste stad van California te vermaken. En niet op de laatste plaats om van de zon te genieten. Want met de tientallen stranden in Los Angeles en omgeving hebben we direct dé publiekstrekker van deze stad genoemd. Maar L.A. is natuurlijk ook bekend vanwege de filmindustrie. Het is haast onmogelijk om tijdens een Los Angeles vakantie niet een filmploeg te zien.

Naast de bekende bezienswaardigheden en attracties staan we ook stil bij alle andere highlights van Los Angeles. Denk aan musea, parken of de beste restaurants. En uiteraard is een bezoek niet compleet zonder een sportwedstrijd in LA te hebben bezocht. Mogelijkheden voor een heerlijke tijd in overvloed. Lees hieronder meer over de hotspots en dingen om te doen en zien in Los Angeles.