Appartementen Los Angeles: je eigen vakantiewoning

appartementen los angelesGa je naar L.A. op vakantie, dan kun je natuurlijk kiezen voor een hotel in Los Angeles. Maar wil je wat meer ruimte tot je beschikking hebben, bijvoorbeeld om leuke uitstapjes in de omgeving te maken? Of om meer tijd te hebben om alle highlights in Hollywood, Venice of Santa Monica te bezoeken? Kies dan voor een appartement. Het aanbod met appartementen in Los Angeles is groot.

Appartement in Los Angeles

Het grote voordeel van een appartement in Los Angeles is uiteraard dat je meer ruimte tot je beschikking hebt. Zeker als je kiest voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers heb je meer bewegingsruimte dan in een hotel. Na een lange dag vol bezienswaardigheden in Los Angeles kun je dus heerlijk onderuit zakken in de sofa van je eigen vakantiewoning, terwijl andere toeristen het met de drukke lobby van hun hotel moeten doen.

Naast meer ruimte kan een appartement je ook geld besparen. Zeker als je ervoor kiest om niet iedere avond in een restaurant te eten. De meeste appartementen beschikken immers over een keuken, waardoor je zelf je eigen maaltijd kan koken. Voel je dus even een ‘local’ in LA en doe boodschappen bij de plaatselijke supermarkt.

Bekijk aanbod

Bijkomende kosten appartementen Los Angeles

Hoewel de basisprijs van een appartement goedkoper kan ogen dan een hotelkamer, daar moet je in het geval van een appartement in Los Angeles rekening houden met bijkomende kosten. Je hebt dan wel de mogelijkheid om je eigen maaltje te koken, wat je (veel) geld kan besparen, maar daarmee is niet alles gedekt. Zeker in leuke wijken in Los Angeles als Venice, Santa Monica, Hollywood en Downtown is een appartement niet altijd goedkoper dan een hotel. Houd rekening met parkeerkosten, energiekosten, schoonmaakkosten en andere (onverwachte) kosten voor het gebruik van je vakantiewoning in Los Angeles. Kies dus voor een appartement omdat je dat prettiger vindt, niet als je op zoek bent naar een koopje.

Let op!

Er zijn veel aanbieders met Los Angeles appartementen. Kies echter altijd voor een betrouwbare partij. Je zal niet de eerste zijn die wordt opgelicht. Ons advies is daarom ook om gebruik te maken van grote gerenommeerde aanbieders van accommodaties. Bekijk het aanbod met betrouwbare appartementen in Los Angeles op Booking.com.

appartement los angels huren