Hop-on Hop-off Los Angeles bus

hop on hop off los angelesWil je alles van L.A. zien, dan biedt de Hop-on Hop-off Los Angeles bus een uitkomst. Omdat de bezienswaardigheden zo ver uit elkaar liggen, en het openbaar vervoer in LA mede daardoor niet voor iedereen weggelegd is, is de sightseeing bustour een uitstekende en vriendelijke optie.

Er zijn verschillende aanbieders van toeristenbussen, maar de beste aanbieder is City Sightseeing Los Angeles, die met de rode dubbeldekkers. In Los Angeles kun je kiezen uit meerdere routes, waardoor je niets hoeft te missen en alles uit je tijd in LA haalt.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Hop-on Hop-off Los Angeles bus koop je online. Tijdens de aanschaf dien je aan te geven of je voor een ticket van 24, 48 of 72 uur gaat. De tickets zijn gebonden aan een datum. Bedenk dus goed wanneer je van plan bent om van de sightseeing bus gebruik te maken.

Tickets

Hoe werkt de Hop-on Hop-off bus?

hop on hop off bus los angelesHet principe van de Hop-on Hop-off bus in Los Angeles is hetzelfde als iedere andere stad in de wereld. Ook in LA kun je op verschillende plekken in- en uitstappen. Bij meer dan 100 in totaal. De herkenbare dubbeldekker bussen rijden door de mooiste en populairste wijken van de stad, zoals Venice Beach, Beverly Hills, Santa Monica, Hollywood en downtown. Je beslist zelf waar en hoe laat je in- en uitstapt.

Tijdens de tour vertelt een gids alles over de omgeving. Aan de hand van een koptelefoon kun je in negen verschillende talen luisteren naar de tourguide.

Er zijn 7 verschillende routes die je kunt volgen. De routes zijn op een bepaald punt aan elkaar verbonden, dus in theorie zou je de hele dag in de bus kunnen blijven zitten. Maar je kunt uiteraard ook de routes over meerdere dagen verspreiden (afhankelijk van je ticket).

Meer info

Tip!

De grijze en oranje route van de sightseeing bussen stoppen bij de grotere airport hotels van International Airport Los Angeles (LAX). Hoewel de bussen dus niet tot aan de terminal komen, is de tourbus uitstekend te combineren met het vliegveld. Handig als je maar weinig tijd voor L.A. hebt uitgetrokken.