Voordeelpas Los Angeles: korting op attracties

voordeelpas los angelesBen je van plan om meerdere attracties in L.A. te bezoeken? Dan loont het al snel om een voordeelpas Los Angeles aan te schaffen. Met een dergelijke pas bespaar je namelijk vele dollars bij de topattracties in en rond The City of Angels.

Voor de bezienswaardigheden in Los Angeles zijn verschillende kortingspassen verkrijgbaar. De Go Los Angeles All-Inclusive Pass en de Go California Explorer Pass. Zoals de namen van de passen al doen vermoeden is eerstgenoemde alleen op LA gericht en kun je met de tweede ook profiteren in andere steden in Californië, handig als je een rondreis maakt.

Waarom een voordeelpas Los Angeles kopen?

Maar waarom zou ik een voordeelpas Los Angeles kopen? Ik kan toch ook gewoon aan de kassa van de attracties een toegangsbewijs aanschaffen? Ja en nee. In sommige gevallen kun je alleen vooraf online een ticket kopen. Maar de belangrijkste reden om één van de voordeelpassen voor Los Angeles te boeken is simpel: je bent áltijd goedkoper uit dan wanneer je losse kaartjes koopt. Bovendien weet je vooraf al waar je aan toe bent, want aan de kassa hoef je geen entreegeld meer te betalen. Wel zo duidelijk.

Verschil Go Los Angeles Cards

Het belangrijkste verschil tussen de Go Los Angeles All-Inclusive Pass en Go California Explorer Pass is uiteraard dat de ene alleen geldig is bij attracties in L.A. en de andere in meerdere steden in Californië steden (ook in San Francisco en San Diego). Maar dat is niet het enige. Waar je bij de All-Inclusive Pass in 1, 2, 3, 4, 5 of 7 dagen net zoveel attracties kunt bezoeken als je wilt, daar kun je bij de Explorer Pass maximaal 4 of 5 attracties binnen een periode van 30 dagen gratis bezoeken.

All-Inclusive Pass (tot 50% korting)

los angeles voordeelpasMet de Go Los Angeles All-Inclusive Pass (voorheen Go Los Angeles Card) bepaal je zelf hoeveel dagen je gebruik maakt van de kaart. Met de voordeelpas krijg je gratis toegang tot een onbeperkt aantal attracties.
Werkwijze: De Go Los Angeles All-Inclusive Pass koop je online. Bij de aanschaf dien je het aantal dagen te selecteren (1, 2, 3, 4, 5 of 7). Vervolgens ontvang je de pas in je mail. Deze kun je uitprinten, maar ook gewoon vanaf je telefoon laten zien bij de gekozen attracties. De LA voordeelpas wordt pas geactiveerd zodra je de eerste attractie bezoekt. Je kunt net zoveel attracties bezoeken als je zelf wilt. Zonder daarvoor aan de kassa een ticket te kopen.
Attracties: Meer dan 35 topattracties in Los Angeles zijn in de pas inbegrepen. Van pretparken tot begeleide tours met gids. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal dagen dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 50% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Explorer Pass (tot 35% korting)

voordeelpas californie kortingDe Go California Explorer Pass geeft je 30 dagen lang gratis toegang tot een aantal attracties naar keuze in Los Angeles, San Francisco en San Diego. Kies uit een pas voor 4 of 5 attracties en betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze: De Explorer Pass koop je online. Bij de aanschaf geef je aan hoeveel themaparken je wilt bezoeken (4 of 5). Nadat de betaling ontvang je de pas digitaal in je mail. Die kun je vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie, maar je mag het ook uitprinten. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Vanaf dat moment is de Go California Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Er zijn veel attracties in de pas inbegrepen. Voornamelijk pretparken en dierentuinen. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart is afhankelijk van het aantal attracties dat je wilt bezoeken. Je bespaart tot 35% ten opzichte van toegangskaartjes aan de kassa.

Boek nu