Stranden in Los Angeles

Dankzij het heerlijke klimaat van Los Angeles is het eigenlijk het hele jaar mogelijk om aan het strand te liggen. De vraag is dan ook niet of je naar het strand kunt, maar welk strand je moet kiezen. Los Angeles telt namelijk minimaal 15 stranden. En dan zijn de stranden net buiten de stad nog niet eens meegenomen.

Vrijwel alle Los Angeles stranden kenmerken zich door een boulevard en een breed zandstrand. Op de boulevards is voldoende vermaak. Naast leuke winkeltjes en cafés zijn de mensen al een attractie op zich. Hou je van lekker eten, ook dan hoef je op en rond de stranden van Los Angeles niet te wanhopen. Parkeren in de buurt van een strand is vaak betaald. Wil je je huurauto gratis kwijt, zet hem dan een paar blokken verderop.

Mooiste stranden Los Angeles

De populairste stranden van Los Angeles zijn zonder enige twijfel die van Santa Monica en Venice. Dat is niet voor niets, want deze stranden zijn niet alleen prachtig, er is ook heel veel te zien en te doen. Hou je er dus niet van om een hele dag op een handdoek te liggen, dan zit je hier goed. Geniet van de straatartiesten, neem plaats bij één van de vele cafes en strandtenten, of kruip in de achtbaan op de Santa Monica Pier.